Word Part of Antwerp met een job in de haven

Word Part of Antwerp met een job in de haven
Jobevent 14 september

Tijdens het 10-daags festival op en rond het Eilandje kan je ook de job van je leven vinden!

Jobbeurs op het Eilandje

Op donderdag 14 september organiseren Talentenfabriek en Talentenstroom samen een jobevent. In de hippe Lazy Jack leer je in één namiddag alles wat je moet weten over werken als logistiek bediende of technicus. Je ontmoet er boeiende bedrijven die actief zijn in en rond de haven. Allemaal zijn ze op zoek naar nieuw talent … en misschien wel naar jou.

Heb je nog geen technische ervaring of opleiding maar heb je wel interesse om die richting uit te gaan? Kom dan zeker ook langs. Je komt al een heel eind met de juiste attitude en interesse in techniek. Om je op te leiden, is er immers een interessant aanbod aan opleidingen bij VDAB of andere partners, vaak in samenwerking met bedrijven. Talentenstroom en Talentenfabriek leggen tijdens het jobevent uit hoe dat werkt.

Ook op het programma:

  • 13.30 – 14.15 uur: Workshop ‘Personal branding’ door RiseSmart. Toon geïnteresseerde werkgevers in een oogopslag wat je waard bent.

  • 15 – 15.45 uur: Workshop ‘Netwerken’ door Werk Met Zin. Leer hoe je een netwerk opbouwt, onderhoudt en inzet.

  • Laat een professionele foto maken voor je CV of LinkedIn-profiel op de stand van Zowerkthet!

Waarom de haven?

Werken in de Haven van Antwerpen betekent dat je elke dag deel uitmaakt van de bedrijvigheid in de op één na grootste haven van Europa. Hier is alles altijd in beweging. Geen twee dagen zijn hetzelfde en jouw talenten komen goed van pas om alles van een leien dakje te laten lopen.

Noteer 14 september alvast in je agenda en mis deze opportuniteit niet.

Adres: Kattendijkdok Oostkaai 22, Antwerpen

Je kan de locatie met het openbaar vervoer bereiken. Meer info over het openbaar vervoer en de werken op www.slimnaarantwerpen.be en www.noorderlijn.be en www.delijn.be/nl/routeplanner

Deze bedrijven die op zoek zijn naar technisch talent nemen alvast deel:

Aertssen, AgidensAshland, Atlas Copco, BASF, Bilfinger, DP WorldEngie Fabricom, Ineos, LanxessMaintenance PartnersStegmann, Umicore en Verwater