Summer Challenge

Summer Challenge

Procesoperators, laboranten en technici zijn de spil van de bedrijven BASF, Borealis, Covestro en Monsanto.  Hun kennis, expertise en creativiteit zorgen voor een innovatieve en veilige  productieplant, dag en nacht. En dat kan jij aan den lijve ondervinden!

Wat?
In kleine teams ga je 4 dagen lang de uitdaging aan om een zo perfect mogelijke productieplant te bouwen. Je wordt bijgestaan door experten uit de bedrijven en zoekt naar creatieve oplossingen die je in praktijk uittest. Studenten EM en Chemie steken de koppen bij elkaar en werken verschillende opdrachten uit. De verschillende teams kunnen in de simualtieomgeving bij ACTA gaan kijken of hun oplossing wel écht werkt.

Wanneer?

Van maandag 11 september t.e.m. donderdag 14 september. Summercamp-gewijs bieden wij een plek om te slapen aan, maaltijden, transport naar de verschillende locaties en nevenactiviteiten. En dit volledig gratis!

 

Voor wie?
Heb je het eerste jaar professionele bachelor chemie of elektromechanica (bijna) achter de rug? Wil je weten wat een technieker, laborant of procesoperator in de procesindustrie juist doet? Laat deze kans niet schieten en schrijf je in voor Summer Challenge 2017!

Schrijf je in voor 25 juli. Eind juli weet je of je er bij bent. Slechts 40 studenten kunnen deelnemen.