Nieuws

Eerste digitale sectorbad industrie voor toeleiders

Eerste digitale sectorbad industrie voor toeleiders
Bekijk hier de opname!

In januari 2021 organiseerden we het eerste digitale sectorbad industrie. We stellen de sector voor, relevante opleidingen naar knelpuntberoepen, de jobmogelijkheden, ... kortom de perfecte eerste kennismaking voor wie op zoek is naar een uitdaging binnen...

Interesse in een job als Procesoperator?

Interesse in een job als Procesoperator?
Schrijf je dan NU in voor de digitale infosessie!

De chemiesector is actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Talentenfabriek levert inspanningen om mee op zoek te gaan naar talent. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een gratis opleiding te volgen. 

Onze beste wensen
In 2021 brandt hier de lamp!

Talentenfabriek wenst jullie allen alvast een mooi, gelukkig en gezond 2021!

TikTok Challenges

TikTok Challenges "da's geniaal"!
Technopolis decor voor STEM challenges

Da’s Geniaal is een partnerschap tussen 18 internationale bedrijven en lokale organisaties met één gemeenschappelijk doel: jongeren tussen 10 en 14 jaar enthousiast maken voor wetenschappen, technologie, techniek, wiskunde, productie en design. En ouders,...

Robotland opent zijn deuren!

Robotland opent zijn deuren!
Opening 28 december

In Robotland draait alles rond beweging. Men tracht kinderen, adolescenten maar evengoed volwassenen in contact te brengen met de meest innovatieve transporttechnieken van het moment. De doelstelling van Robotland is om jongeren in contact te brengen met transport...

Talent in de haven

Talent in de haven
Terugblik op een geslaagde virtuele jobdate!

Van 16 tot 20 november 2020 organiseerden we samen met onze partners een tweede geslaagde virtuele jobdate voor technische en logistieke profielen in de haven.  We behaalden mooie resultaten voor verschillende bedrijven.

Haai!TECH's dit schooljaar geannuleerd

Haai!TECH's dit schooljaar geannuleerd
Alle Haai!TECH-edities van dit schooljaar zijn geannuleerd vanwege coronarisico's

Veel ouders en kinderen uit de provincie Antwerpen kijken jaarlijks uit om deel te nemen aan Haai!TECH. Dat kon in Brasschaat, Berchem, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Geel of Mechelen het geval zijn.

We hebben met alle betrokken scholen en organisaties afgesproken dat we dit ...

Ondersteuning Stad Antwerpen coronacrisis
Nieuwsbrief voor ondernemers

Updates van ondernemersinfo tijdens de coronacrisis of op de hoogte blijven van de financiële ondersteuning die de Stad Antwerpen voor jouw zaak of bedrijf uittrekt? Schrijf je in op de 2-wekelijkse nieuwsbrief van Ondernemen in Antwerpen..

Jobs in de industrie

Jobs in de industrie
Ken je de vacaturebank al?

De website jobsindeindustrie.be toont een overzicht van type jobs in de industrie, de meerwaarde die de sector te bieden heeft en geeft de mogelijkheid om meteen te solliciteren. Wil je graag als werkgever jouw vacature hier zien verschijnen? Publiceer ze dan op de website...

Opleiding tot procesoperator
Overzicht alternatieven

Op deze pagina maakten we vanuit Talentenfabriek een overzicht van de opleidingen tot procesoperator. Neem zeker een kijkje.

Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

Tientallen Antwerpse bedrijven vinden geen geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen. We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen. 

Opleidingsplan

Opleidingsplan
Kies technisch en ALLES kan!

Talentenfabriek heeft de krachten gebundeld en heeft een handig overzicht gemaakt van een heel aantal technische opleidingen richting knelpuntberoepen binnen de industrie.