Interesse in een job als Procesoperator?

Interesse in een job als Procesoperator?
Schrijf je dan NU in voor de digitale infosessie!

De chemiesector is actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit komt onder andere door de vergrijzing maar ook door een aantal grote buitenlandse investeringen in de chemiesector. Hierdoor zijn de chemische bedrijven actief op zoek naar nieuw talent om hun teams te versterken. Talentenfabriek levert inspanningen om mee op zoek te gaan naar talent. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een gratis opleiding te volgen. 

Talentenfabriek organiseert een screeningstraject voor personen die graag aan het werk willen gaan als procesoperator in de chemie. Dit traject, chemiebad, is er om je onder te dompelen in alles wat bij de job van procesoperator komt kijken. Dit gaat van basisbegrippen fysica en chemie tot een bedrijfsbezoek. Dit chemiebad duurt 2 weken en na deze twee weken wordt bekeken of deze job geschikt is voor jou. Ook wordt er bekeken of je voldoende voorkennis en motivatie hebt om de opleiding procesoperator positief te kunnen doorlopen.

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? 
Schrijf je dan hier in voor de opleiding.

Na ontvangst van uw inschrijving via bovenstaande link krijg je een uitnodiging voor een digitale infosessie. (Hou er rekening mee dat dit tot  3 weken kan duren). In deze infosessie krijg je meer informatie over de job van procesoperator, de vooropleiding chemiebad en de finaliteitsopleiding procesoperator. 

Er zijn ook nog andere plekken waar je een opleiding tot procesoperator kan volgen. Een overzicht vind je hier.