Jobevent Part of Antwerp 2018 - Groot succes!

Jobevent Part of Antwerp 2018 - Groot succes!

Jobbeurs voor technische en logistieke profielen

Tijdens de tiendaagse van Part of Antwerp hebben wij samen met Talentenstroom voor het tweede jaar op rij "werken in de Haven" in de kijker gezet. Op donderdag 20 september organiseerden wij een jobbeurs specifiek voor technici en logistiek bedienden in de haven.

32 bedrijven hebben een plaats gekregen in de recent geopende zaal in het Havenhuis. Een ideale locatie voor bedrijven met vacatures in de haven. In totaal werd de jobbeurs bezocht door 320 geïnteresseerde werkzoekenden. Dit waren heel uiteenlopende profielen die zich konden voorstellen bij de verschillende bedrijven. Het was een productieve namiddag want er werden CV's bekeken, sollicitatiegesprekken ingepland, stageplaatsen vastgelegd,...

Bij de stand 'Zo werkt het' zijn er heel wat professionele foto's getrokken voor iedereen die hier interesse in had. Ook werden er tips uitgewisseld om de cv's van de werkzoekenden te optimaliseren. Daarnaast vielen de workshops 'Personal branding' en 'Professioneel netwerken' in de smaak bij de bezoekers.

Wij wensen de bedrijven en kandidaten alvast veel succes met de verdere matching!

Wil je als bedrijf graag deelnemen aan een volgend jobevent, laat dan hier alvast je gegevens achter.

alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=