Polyvalant operator in de Farma

- Opleiding

Als polyvalent operator word je ingezet aan de lijn (bv verpakken, etiketteren, afvullen) en doe je kwaliteitscontrole. Je volgt hierbij alle voorschriften die deze specifieke omgeving stelt.

Farmabad

Farmabad is een kort en krachtig screeningstraject waarin je kan ervaren of de job van polyvalant operator in de farma iets voor jou is. Farmabad duurt 3 dagen en geeft jou een toegangsticket tot de sector.

Basis operator in de farma

Na Farmabad volg je de 5-daagse basisopleiding en leer je de vaardigheden die nodig zijn om in de farma sector aan de slag te kunnen. Aan het einde van het traject brengen we je tijdens een speeddate in contact met bedrijven uit de sector.

Voor wie?

Om te kijken of deze job iets voor jou is, organiseren we infosessies. We vragen geen voorkennis maar wel motivatie, nauwkeurigheid en voldoende kennis Nederlands om schriftelijke instructies te begrijpen.

Interesse?

Schrijf je hier in voor een infosessie. Er worden infosessies georganiseerd in Antwerpen (20 en 28 januari) en Turnhout (12 en 14 januari). Er zal ook een Farmabad georganiseerd worden in Antwerpen (7 februari) én in Turnhout (24 januari).
De 5-daagse basisopleiding gaat door in Antwerpen.

Schrijf je in