Wil je graag polyvalent operator in de farma worden?

Wil je graag polyvalent operator in de farma worden?
Schrijf je in voor de infosessies in Turnhout

In de farma maken mensen het verschil. De nood aan talent bij o.a. Pfizer en Janssen Pharma is daarom bijzonder hoog. Talentenfabriek draagt zijn steentje bij door op zoek te gaan naar talent van alle leeftijden voor deze bedrijven.

Talentenfabriek organiseert een screeningstraject van 26 maart tot 29 maart in Turnhout voor personen die graag aan het werk willen gaan als operator in een farmaceutisch bedrijf zoals Pfizer of Janssen Pharma. Er zijn geen diplomavereisten, we verwachten ook geen ervaring. Je kennis van het Nederlands moet wel in die mate goed zijn dat je zowel geschreven als gesproken instructies correct kan verstaan.  Motivatie en inzet verwachten we ook!

Als je interesse hebt, dan kan je je inschrijven voor een infosessie. Tijdens deze infosessie zal je informatie krijgen over de farmaceutische industrie en de job van operator in de farma. De infosessie sluit voor iedereen af met een persoonlijk gesprek zodat er bekeken kan worden of dit traject iets voor jou is en zo ja, dan zal je het farmabad mogen volgen van 26 maart tot 29 maart 2019.

Schrijf je hier in voor de infosessie.