Haai!TECH Lier 28/11/2018

Haai!TECH Lier 28/11/2018
CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3, Lier - inschrijven is nog niet mogelijk

 

Voor jongeren en ouders

Ben je tussen 10 en 14 jaar? Heb je techniek in de vingers? Ben je nieuwsgierig of experimenteer je graag? Is ontwerpen of bouwen je ding? Wil je meer weten over wetenschappen? Woensdag 28 november 2018 strijken we neer in CC De Mol in Geel.

Ontdek je technisch en wetenschappelijk talent en vind de opleiding die bij je past! Je hebt de keuze tussen een namiddag- (13-16u) of een avondsessie (17-20u). 

 

PROGRAMMA

Jongeren 10-14-jaar:

kunnen 4 workshops kiezen uit onderstaande lijst:

  • Chemie
  • Elektriciteit
  • Mechanica
  • Elektronica
  • Bouw
  • Hout

Jongere broers en zussen

voeren onder begeleiding van studenten van de Lerarenopleiding toffe techniekactiviteiten uit: een raketvoertuigje maken, bouwen met bamboe, zelf tandpasta maken...

Ouders

volgen een interactieve sessie info over studiekeuze voor wetenschappen en techniek. Er zijn ook getuigenissen uit het bedrijfsleven. Sessies om 14u30 en om 17u.

PRAKTISCH

Woensdag 28 november 2018  "De Mol", Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier.

De kinderen krijgen van ons een drankje en een stuk fruit, maar wij voorzien geen eten. 

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.

FOTO'S

Benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toe ging op Haai!TECH Geel, Antwerpen of Lier? Bekijk de foto's op onze facebook-pagina.

 

Voor leerkrachten

Leerkrachten lager onderwijs krijgen tips en tricks aangereikt om techniek en wetenschap te introduceren in de klas. Onder andere Wouter De Ceukelaire (leerkracht TSM) en Patrik Claes (Spelenderwijzer).

 

Haai!TECH is mogelijk door enthousiaste medewerking van de volgende partners: