Nieuws

Haai!TECH Antwerpen 24 februari 2018
Ontdek je technisch en wetenschappelijk talent en vind de opleiding die bij je past!

Na vier succesvolle edities is er een nieuwe Haai!TECH Antwerpen op komst! Op zaterdag 24 februari verandert technisch opleidingscentrum Anttec in een plek waar jongeren van 10 tot 14 jaar kunnen experimenteren met mechanica, elektriciteit en elektronica, chemie, bouw en hout. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er al toffe techniekactiviteiten. En de ouders kunnen ook nu weer een infosessie volgen over het technisch onderwijs en de opportuniteiten en kansen op de arbeidsmarkt.

Nieuw! Jobdates op de Campus Industrie

Nieuw! Jobdates op de Campus Industrie
Vind uw nieuwe medewerker uit een van onze opleidingen

Op zoek naar een nieuwe medewerker om uw team te versterken? Misschien zit hij/zij momenteel wel in één van onze opleidingen! 

Opleiding tot CNC insteller / bediener

Opleiding tot CNC insteller / bediener
In samenwerking met Aluro, Diametal, Maintenance Partners, Saint-Gobain & Sumitomo Drive Technologies

We zoeken geïnteresseerde kandidaten voor onze nieuwe opleiding CNC die start in maart 2018. Misschien is dit de geknipte opleiding voor jou? 

Haai!TECH Geel 24 januari 2018
Ontdek je technisch en wetenschappelijk talent en vind de opleiding die bij je past!

Haai!TECH Geel 2018 komt eraan! Ben je tussen 10 en 14 jaar? Ontdek je technisch en wetenschappelijk talent door workshops in techniek te volgen. En vind zo de opleiding die bij je past!

Ouders krijgen heel wat nuttige informatie om hun kind te helpen bij zijn/haar studiekeuze.

De overstap van basis naar secundair
Een website die jongeren, ouders en onderwijprofessionals helpt om een goede keuze te maken

Op de website vanbasisnaarsecundair.be vindt elke doelgroep informatie en hulpmiddelen om deze belangrijke overstap vlotter te laten verlopen.

Haai!TECH Geel

Haai!TECH Geel

Ruim 150 enthousiaste jongeren op Haai!Tech Heist-Op-den-Berg

Ruim 150 enthousiaste jongeren op Haai!Tech Heist-Op-den-Berg

Op woensdag 28 november ontvingen we opnieuw ruim 150 jongeren tussen 10 en 14jaar voor een dagje vol techniek en wetenschap. Een goedgevuld programma met toffe, uitdagende workshops moesten jongeren enthousiast maken voor een technische studierichting! 

Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Start van een opleiding Onderhoudstechnicus elektromechanica in mei

Tientallen Antwerpse bedrijven vinden geen geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen. We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen. 

Vind hier meer informatie en kom naar een van onze infosessies 

Jobdag Smulders in Hoboken

Jobdag Smulders in Hoboken
18 maart 2017

Smulders nv te Hoboken zet zijn deuren open! Een 40-tal geïnteresseerde kandidaten hebben deelgenomen aan de jobdag en hebben zo de kans gekregen om het bedrijf in werking te zien. Dat er bij Smulders in Hoboken aan windmolens gewerkt wordt is niet nieuw, dat de onderdelen zo groot zijn (tot 25m hoog!) was toch wel indrukwekkend. Kon je er niet bijzijn maar heb je toch interesse om bij Smulders aan de slag te gaan? Solliciteer dan zeker rechtstreeks. De vacatures zijn zeer uiteenlopend, van rigger tot onderhoudselektricien en –mecanicien. 

Filmpjes Studiekeuze techniek

Filmpjes Studiekeuze techniek

Talentenfabriek ontwikkelde, in samenwerking met een heel aantal scholen en bedrijven uit het Antwerpse filmpjes rond studiekeuze en techniek. U kan ze hier bekijken.