Polyvalent operator

2020 bracht de farmasector meer in de spotlights. Een bloeiende maar veeleisende sector met een sterke vraag naar nieuw talent, en dit op alle niveaus. De farma heeft nood aan techniekers, operatoren, laboranten, … net zoals elders in de industrie. Met dit verschil dat, wie wilt meedraaien

in de farma zich een heel arsenaal aan extra regels en richtlijnen moet eigen maken. Dit is zeker geen evidentie. Talentenfabriek zet zich in om zowel het brede publiek te laten kennis maken met deze specifieke werkomgeving als werkgevers bij het vinden van geschikte werkkrachten. 

Het beroep

Polyvalent Operatoren zullen ingezet worden aan de lijn. Mogelijke taken? Dat kan erg uiteenlopend zijn: kwaliteitscontrole, verpakkingslijnen, afvullen, etiketteren, … 

Uiteraard met inachtname van alle voorschriften die werken in deze specifieke omgeving stelt. 

De opleiding

Het farmabad is een screeningstraject van 3 dagen waarin we je samen met ViTalent laten kennis maken met een job als polyvalent operator in de farma. Maar ook omgekeerd kijken wij of je zou kunnen aarden in een farma-omgeving. Heb je de juiste competenties en attitude? Is de job iets voor jou? Wat staat er op het programma? Een onderdompeling in de GMP-regels, omkleedprocedures, een LEAN-opdracht, kennismaking met de sector, sollicitatietips,... Kortom van dichtbij ondervinden of deze sector iets voor jou is. 

Na Farmabad volg je de 5-daagse basisopleiding en leer je de vaardigheden die nodig zijn om in de farma sector aan de slag te kunnen. Dit traject wordt gegeven door ViTalent en is een doorgedreven training die je klaarstoomt op een job in de farma. Aan het einde van het traject brengen we je tijdens een speeddate in contact met bedrijven uit de sector.

Iets voor jou?

Ben je ?

handig
plichtsbewust
verantwoordelijk

Kan je ?

nauwkeurig werken
functioneren in een sterk gereguleerde omgeving 
lang geconcentreerd werken

Wil je ?

repetitief werk doen
in ploegen werken

Interesse?

Momenteel zijn er geen data gekend voor een volgende opleiding.  Eens data gekend, zal je deze hier kunnen terugvinden.