Robotland opent zijn deuren!

- Studie en beroepskeuze

Vanaf 28 december 2021 opent Robotland eindelijk zijn deuren! Er wordt gewerkt met een online ticketsysteem. Tickets en meer info: www.robotland.tv

"In Robotland draait alles rond beweging. Men tracht kinderen, adolescenten maar evengoed volwassenen in contact te brengen met de meest innovatieve transporttechnieken van het moment. De doelstelling van Robotland is om jongeren in contact te brengen met transport en techniek. 

Uiteraard zal een bezoek aan Robotland niet enkel zeer leerrijk maar ook heel “fun” zijn. Er is namelijk een zeer ruim aanbod aan interactieve exhibits die de bezoeker al spelenderwijs in contact brengt met de huidige innovatieve technieken. Deze ultieme combinatie van educatie en plezier staat centraal in Robotland.

Enerzijds focust Robotland tijdens de schooldagen op schoolgroepen. De doelgroep is hier vooral het 5de en 6de leerjaar en het 1ste en 2de middelbaar.  Tijdens weekends en vakanties kunnen gezinnen Robotland bezoeken.

Om het educatieve aspect nog ruimer te stimuleren werkt men zeer nauw samen met studenten en docenten van verschillende studierichtingen. Er zijn ook heel wat samenwerkingen met allerlei bedrijven en partners. 

Bron en meer info: https://robotland.tv/ 

Lees meer