Werkgevers

Uw onderneming is gevestigd in de brede regio Antwerpen?  U zoekt technische medewerkers en u vindt moeilijk kandidaten met de juiste vaardigheden en kennis?  Talentenfabriek kan u bij deze zoektocht ondersteunenUw vacature bekend maken

Uw vacature bekend maken

Meld uw vacature voor een technische medewerker bij ons. Wij behandelen uw vacature persoonlijk en zoeken mee naar gemotiveerde kandidaten. We maken uw vacature ook bekend via onze sociale media. Wij werken nauw samen met verschillende opleidingspartners en vertellen u welke opgeleide cursisten weldra uitstromen. We kunnen hun CV aanvullen met extra feedback van hun instructeurs of begeleiders.


Oplossing op maat: stages en werkplekleren

Oplossing op maat: stages en werkplekleren

Een stage is de beste manier om kandidaten te leren kennen en ze aan het werk te zien. Hebt u stageplaatsen voor cursisten uit een van onze opleidingen voor knelpuntberoepen meld ze ons hier.

Via werkplekleren kan u zelf uw toekomstige medewerker vormen. U kan een kandidaat met een goed basisprofiel en de juiste attitude zo zelf verder gericht en op maat van uw bedrijf opleiden. Dit kan via een Individuele BeroepsOpleiding  (IBO).

De overheid ondersteunt u hierbij. Wij vertellen u er graag meer over.

Voor meer info contacteer Katrien Didden, t 03 202 14 37, Contacteer ons >


Advies over tewerkstellingsmaatregelen en voordelen

Advies over tewerkstellingsmaatregelen en voordelen

Wij geven toelichting bij het aanbod aan tewerkstellingsmaatregelen vanuit de overheid. U vindt hierover ook informatie op de website van VDAB.

Voor meer info contacteer Hanne Van der Veken, t 03 202 14 41, contacteer ons >

 

 

 


Neem deel aan onze events