werkgever

U bent werkgever en u hebt vragen over het organiseren van opleidingen op maat van uw bedrijf, ondersteuning bij selecties, werkplekleren, stages, tewerkstellingsmaatregelen of jobdates?

werkgever

U bent werkgever en u hebt vragen over samenwerking met de sectorale vormingsfondsen? Co-Valent: chemie, kunststoffen en life sciences (pc 116 en 207)

werkgever

U bent werkgever en hebt vragen over samenwerking met mtech+, loopbaanfonds van de metaal- en technologische industrie(pc 111.1 en 111.2)?

 

 

werkzoekende

Hanne geniet van haar zwangerschapsrust. Vanaf april 2022 is zij terug bereikbaar.

U bent werkzoekende en u hebt vragen over vacatures en tewerkstellingsmogelijkheden in de Antwerpse industrie, opleidingen voor werkzoekenden, tewerkstellingsmaatregelen of ondersteuning van VDAB?

werkzoekende

U bent werkzoekende en hebt vragen over de opleiding hulplaborant, elektromechanisch monteur of techniekbad?

onderwijs

U bent onderwijsprofessional en hebt u vragen over duaal leren, over de begeleiding van uw leerlingen op vlak van studie- en beroepskeuze, u zoekt ondersteuning bij een netoverschrijdende activiteit rond studie- en beroepskeuze of u hebt interesse in een van onze projecten?

U bent jongere en u hebt vragen over studie- en beroepskeuze en de jobmogelijkheden binnen de Antwerpse industrie?

Administratie

U hebt administratieve vragen over Talentenfabriek en de opleidingen
 

Talentenfabriek

Talentenfabriek wil met gerichte acties de instroom in industriegerichte opleidingen en jobs verhogen. We besteden hierbij speciale aandacht aan knelpuntberoepen en kansengroepen.
Meer informatie?