Polyvalent operator

Waar kan je deze opleiding volgen?

Legende :
LETS-groep
jongeren
LETS-groep
werkzoekenden
LETS-groep
iedereen

2020 bracht de farmasector meer in de spotlights. Een bloeiende maar veeleisende sector met een sterke vraag naar nieuw talent, en dit op alle niveaus. De farma heeft nood aan techniekers, operatoren, laboranten, … net zoals elders in de industrie. Met dit verschil dat, wie wilt meedraaien

in de farma zich een heel arsenaal aan extra regels en richtlijnen moet eigen maken. Dit is zeker geen evidentie. Talentenfabriek zet zich in om zowel het brede publiek te laten kennis maken met deze specifieke werkomgeving als werkgevers bij het vinden van geschikte werkkrachten. 

Het beroep

Polyvalent Operatoren zullen ingezet worden aan de lijn. Mogelijke taken? Dat kan erg uiteenlopend zijn: kwaliteitscontrole, verpakkingslijnen, afvullen, eticketering, … 

Uiteraard met inachtname van alle voorschriften die werken in deze specifieke omgeving stelt. 

De opleiding

Het farmabad is een screeningstraject van 3 dagen waarin we je samen met ViTalent laten kennis maken met een job als polyvalent operator in de farma. Maar ook omgekeerd kijken wij of je zou kunnen aarden in een farma-omgeving. Heb je  de juiste competenties en attitude? Is de job iets voor jou? Wat staat er op het programma?

Een onderdompeling in de GMP-regels, omkleedprocedures,  een LEAN-opdracht, kennismaking met de sector, sollicitatietips,... Kortom van dichtbij ondervinden of deze sector iets voor jou is. Dit traject wordt gegeven door ViTalent en is een doorgedreven training die je klaarstoomt op een job in de farma.
 

Iets voor jou?

Ben je ?

handig
plichtsbewust
verantwoordelijk

Kan je ?

nauwkeurig werken
functioneren in een sterk gereguleerde omgeving 
lang geconcentreerd werken

Wil je ?

repetitief werk doen
in ploegen werken

Interesse?

Het volgende Farmabad zal doorgaan in Turnhout, en dit van 19 tot en met 21 oktober.  Heb je interesse? Vraag vrijblijvend ons digitaal infopakket aan via deze link

Wie het infopakket volledig heeft doorgenomen kan zich inschrijven voor 1 van de 2 testmoment in Turnhout. Deze zullen doorgaan op 8 en 12 oktober. Kies een moment dat het best past in je agenda via deze link. Je zal een aandachtstest moeten afleggen, een test die peilt naar je basis wiskunde en er is mogelijkheid om vragen te stellen. Deze selectieronde is verplicht om deel te kunnen nemen aan het farmabad.

Wie slaagt voor de testen zal een uitnodiging krijgen voor een digitaal motivatiegesprek. Op vrijdag 15 oktober laten we via mail aan de kandidaten of ze al dan niet kunnen starten op 19 oktober.

In een farmabad is er plaats voor 8 kandidaten.