Aan de slag als onderhoudstechnicus!

Aan de slag als onderhoudstechnicus!
infosessie op 15/01, 26/01, 02/02

Wil jij graag aan de slag als onderhoudstechnicus?

Antwerpse bedrijven vinden geen onderhoudstechnici. Onderhoudstechnicus staat nog altijd op de eerste plaats in de knelpuntberoepenlijst. van VDAB. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen.

We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen, op maat van je voorkennis en ervaring. Beschik je over een stevige basiskennis? In dat geval kan je rechtstreeks doorstromen naar een finaliteitsopleiding onderhoudsmechanica of -elektriciteit.

In mei start in Antwerpen opnieuw een finaliteitsopleiding Onderhoudstechnicus elektromechanica ism FTMA/Anttec en VDAB. In juni start deze opleiding in Herentals.

Tijdens dit traject van 8 maanden doe je voldoende technische kennis op om direct aan de slag te gaan bij één van de bedrijven uit de sector. We zijn ondertussen aan de 5e editie toe van deze opleiding en we hebben steeds alle deelnemende cursisten aan de slag zien gaan. 

De samenwerking met de sector is een grote meerwaarde in dit traject. De inhoud van de opleiding is afgestemd op de noden van de bedrijven die de combinatie van een elektrisch en mechanisch traject als een grote troef ervaren.

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? 
Schrijf je dan in voor een infosessie!

Mis je de basiskennis maar ben je gemotiveerd en heb je wel technisch inzicht dan kan je starten met een voorbereidend traject waarin je de nodige basiscompetenties verwerft. Op onze infosessie krijg je hier ook meer infomatie over. 

Gelieve er rekening mee te houden dat eens je ingeschreven bent  voor een infosessie je verplicht bent om aanwezig te zijn. Annuleren kan enkel mits een geldige reden (cfr regelgeving VDAB).