Eerste Jobdate op de Campus Industrie was een succes!
29 maart 2018

Via deze jobdate wil Talentenfabriek werkgevers met vacatures optimaal matchen met cursisten op zoek naar werk, stage of IBO. Verder is het een uitgelezen moment om de samenwerking op de campus en de dienstverlening van VDAB en Talentenfabriek voor te stellen. 

Talentenfabriek wordt veelvuldig gecontacteerd door bedrijven op zoek naar technische profielen. We moesten ze vaak teleurstellen omdat er geen cursisten afstudeerden of omdat de recent afgestudeerden reeds werk vonden. We organiseren nu deze jobdates om alle geïnteresseerde bedrijven gelijke kansen te geven om kennis te maken met de cursisten. 

We informeren onze bedrijvenpool enkele weken voor de jobdate over het aantal kandidaten, hun woonplaats en de opleiding die ze volgen. Bedrijven kunnen dan zelf beslissen of dat matcht met hun aanwervingsnood. Cursisten krijgen ook info over de deelnemende bedrijven en kunnen zich voorbereiden op de gesprekken. Tijdens deze eerste jobdate stellen vooral kandidaten met een metaalgericht profiel zich voor maar tijdens volgende jobdates kunnen bedrijven ook kandidaten ontmoeten uit de opleidingen procesoperatior, technisch operator of lasser.

Interesse in een volgende editie van de jobdate? Bel of mail Katrien Didden, 0488/36 24 21 of katrien.didden@talentenfabriek.be

 

 terug