Haai!TECH Lier

Haai!TECH Lier
28/11/2018

Haai!TECH Lier 28/11/2018 
CC De Mol, Aarschotsesteenweg 3, Lier

 

Voor jongeren en ouders

Ben je tussen 10 en 14 jaar? Heb je techniek in de vingers? Ben je nieuwsgierig of experimenteer je graag? Is ontwerpen of bouwen jouw ding? Wil je meer weten over wetenschappen? Woensdag 28 november 2018 strijken we neer in CC De Mol in Lier.

Ontdek jouw technisch en wetenschappelijk talent en vind de opleiding die bij je past! Je hebt de keuze tussen een namiddag- (13-16u) of een avondsessie (17-20u). 

 

PROGRAMMA

Jongeren 10-14-jaar:

Kunnen 4 workshops kiezen uit onderstaande lijst:

  • Chemie
  • Elektriciteit
  • Mechanica
  • Elektronica
  • Bouw
  • Hout

Jongere broers en zussen

Voeren onder begeleiding van studenten van de Lerarenopleiding toffe techniekactiviteiten uit: een raketvoertuigje maken, bouwen met bamboe, zelf tandpasta maken,...

Ouders

Volgen een interactieve sessie info over studiekeuze voor wetenschappen en techniek. Er zijn ook getuigenissen uit het bedrijfsleven. Sessies om 14u30 en om 17u.

PRAKTISCH

Woensdag 28 november 2018  "De Mol", Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier.

De kinderen krijgen van ons een drankje en een stuk fruit, maar wij voorzien geen eten. 

INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in!

FOTO'S

Benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toe ging op Haai!TECH Geel, Antwerpen of Lier? Bekijk de foto's op onze facebook-pagina.

 

Voor leerkrachten

Van 17u30 tot 20u krijgen leerkrachten lager onderwijs krijgen tips en tricks om techniek en wetenschap te introduceren in de klas. Wouter De Ceukelaire (leerkracht techniek TSM Mechelen) Patrik Claes (Spelenderwijzer) en Ilona Hawrijk (Lerarenopleiding Thomas More) laten zien hoe je dit best aanpakt. Aansluitend staat er een lekker hapje en drankje gereed voor alle deelnemers.

Voor de sessie voor leerkrachten schrijf je hier in.