Jobevent Part of Antwerp - editie 2018!
20/09/2018

Jobbeurs voor technische en logistieke profielen

Tijdens de tiendaagse van Part of Antwerp zetten wij samen met Talentenstroom “werken in de Haven” in de kijker. Op donderdag 20 september organiseren wij samen een Jobbeurs specifiek voor technici en logistiek bedienden in de haven.

We richten ons op bedrijven in en rond de haven uit de industrie en logistiek. Het jobevent vindt plaats van 14u tot 17u. Meer dan 30 bedrijven stellen zich voor. Het worden vast geen formele sollicitaties, maar boeiende gesprekken tussen werkgevers en werknemers die graag vertellen wat zij verwachten van een logistiek bediende of een technicus.

Daarnaast kunnen de bezoekers gratis workshops volgen over Personal Branding en Professioneel Netwerken. Bij Zowerkthet kunnen geïnteresseerden een portret laten maken door een professionele fotograaf. Een imagoversterkende foto om hun cv of LinkedIn-profiel up te graden.

Heeft uw bedrijf interesse om deel te nemen, laat dan hier uw contactgegevens achter. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Katrien Didden op het nummer 0488/36.24.21. Let wel, de plaatsen zijn beperkt.

Hier vindt u een impressie van de editie 2017. 

 terug