Nieuws

Jobs in de industrie

Jobs in de industrie
Ken je de vacaturebank al?

De website jobsindeindustrie.be toont een overzicht van type jobs in de industrie, de meerwaarde die de sector te bieden heeft en geeft de mogelijkheid om meteen te solliciteren. Wil je graag als werkgever jouw vacature hier zien verschijnen? Publiceer ze dan op de website...

Word pionier in duaal lesgeven

Word pionier in duaal lesgeven
Stel je snel kandidaat!

"Duaal lesgeven is een proefproject voor innovatief STEM-onderwijs waarbij werknemers uit de chemie en life sciences ook deeltijds enkele uren per week voor de klas staan. Dit gloednieuwe onderwijsconcept is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen sectorfederatie...

Doe virtuele labo-ervaring op
Een nieuw project van RTC Antwerpen

RTC Antwerpen heeft in samenwerking met Labster het project ‘Virtueel labo’ verwezenlijkt. Via dit project gaat de leerling in een veilige labo-omgeving aan de slag met allerlei toepassingen in chemie. Zowel de leraar, als de leerlingen kunnen oneindig gebruik maken van de uitgebreide simulatiekeuzes.

Het project leent zich er toe  nu afstandsonderwijs realiteit is geworden binnen het onderwijs ...

Sport- en techniekkamp Brasschaat
Vandaag is het sport- en techniekkamp van start gegaan bij Sport Vlaanderen in Brasschaat

De begeleiders Ralf en Dieter, leerkrachten van het Sint-Jozefinstituut te Schoten zijn er klaar voor. In de vakantie hebben ze samen met Talentenfabriek een leuk en leerrijk programma in mekaar gestoken. Zij gaan het kamp de komende drie dagen begeleiden. Vijftien jongeren gaan in de voormiddag sporten en in de namiddag aan de slag met wetenschap en techniek. Jile Verbist van Sport Vlaanderen heeft de laatste...

Duaal leren in chemie, kunststoffen en life sciences

Duaal leren in chemie, kunststoffen en life sciences
De succesformule voor een job met impact

Duaal leren is een praktijkgerichte onderwijsvorm waarbij een belangrijk deel van de opleiding plaatsvindt in een bedrijf. Op de website formuleduaal.be vind je meer informatie over duaal leren in de chemie, kunststoffen en life sciences.

Jobs in de industrie

Jobs in de industrie
Nieuwe website

Ken je de website jobsindeindustrie.be al? Je vindt er allerlei interessante informatie over werken in de industrie.

Welke beroepen passen bij jou?

Welke beroepen passen bij jou?
VDAB oriëntatietest

VDAB ontwikkelde een nieuwe oriëntatietest. Met deze test kan je ontdekken welke jobs bij je passen op basis van je interesses.

Overzicht opleidingen tot procesoperator

Overzicht opleidingen tot procesoperator
In kaart gebracht

Via deze pagina vind je een overzicht van de mogelijke opleidingen tot procesoperator. Hier vind je meer informatie over wat de job van procesoperator precies inhoudt. Een getuigenis vind je hier

Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

Tientallen Antwerpse bedrijven vinden geen geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen. We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen. 

Interesse in een job als Procesoperator?

Interesse in een job als Procesoperator?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

De chemiesector is actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Talentenfabriek levert inspanningen om mee op zoek te gaan naar talent. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een gratis opleiding te volgen. 

Opleidingsplan

Opleidingsplan
Kies technisch en ALLES kan!

Talentenfabriek heeft de krachten gebundeld en heeft een handig overzicht gemaakt van een heel aantal technische opleidingen richting knelpuntberoepen binnen de industrie.

Opleiding tot procesoperator
Overzicht alternatieven

Op deze pagina maakten we vanuit Talentenfabriek een overzicht van de opleidingen tot procesoperator. Neem zeker een kijkje.