Talent in de haven is terug!

Talent in de haven is terug!
Schrijf je nu in als bedrijf!

Talent in de haven is terug! Van 16 tot en met 20 november 2020 organiseren we samen met onze partners* deze virtuele jobdate voor technische profielen en logistiek bedienden. Dit keer in een nieuw jasje, maar nog steeds gratis. Op Talent in de haven is er slechts plaats voor 30 bedrijven, dus:
 

reserveer NU snel je plaatsje via deze link!


Voor deze editie werken we samen met het digitale platform Conversation Starter, een Antwerpse start-up. Op basis van keywords, die zowel werkzoekenden als bedrijven vooraf moeten aanduiden, richt deze jobdate zich op matching tussen werkzoekenden en uw vacatures. Een eenvoudige stap dus in je zoektocht naar een enthousiaste collega!


Meer info via deze link. Een instructiefilmpje helpt je op weg bij je inschrijving en het aanmaken van je profiel als bedrijf. Vanaf 9 november zullen ook werkzoekenden kunnen inschrijven voor deze digitale jobbeurs. Meer info en reminder voor werkzoekenden


*Talent in de Haven is een samenwerking tussen Talentenfabriek, Talentenstroom, VDAB, Alfaport VOKA en Industriewerking VOKA Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.