Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

Tientallen Antwerpse bedrijven zijn continu op zoek naar geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen.

 

Wil jij graag aan de slag als elektromechanisch monteur, industrieel elektricien, onderhoudselektricien, onderhoudsmecanicien of onderhoudstechnicus in de industrie? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres want we bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen, op maat van jouw voorkennis en ervaring.

Mis je basiskennis maar ben je gemotiveerd en heb je wel technisch inzicht dan kan je starten met een voorbereidend traject waarin je de nodige basiscompetenties verwerft.

Beschik je over een stevige basiskennis? In dat geval kan je rechtstreeks doorstromen naar een finaliteitsopleiding.

Om dit in te schatten organiseert Talentenfabriek een screening (Techniekbad). Zo kunnen we nagaan welke opleiding best bij je past. Tijdens dit traject krijg je de eerste lessen mechanica en elektriciteit aangeboden. Je volgt ook de online webmodule VCA en kan zo een officieel certificaat behalen.

Wil je deelnemen aan techniekbad om zo je mogelijkheden binnen de industrie te verkennen? Schrijf je dan hier in voor de opleiding elektromechanisch monteur. Vanuit deze aanvraag nodigen we je uit om het digitaal infopakket door te nemen en je in te schrijven voor de rekentest. Op basis van dit resultaat en een motivatiegesprek kan je deelnemen aan techniekbad.

 

Een technische opleiding kan je niet enkel bij VDAB volgen. Talentenfabriek heeft een overzicht van alle opleidingen die voor jou een opstap kunnen zijn richting een boeiende job in de industrie. Wij gaan samen met jou op zoek naar het traject dat best bij jouw mogelijkheden past. Bekijk hier het aanbod.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat eens je ingeschreven bent  voor een infosessie je verplicht bent om aanwezig te zijn. Annuleren kan enkel mits een geldige reden (cfr regelgeving VDAB).

alt=
alt=