Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

Wil jij graag aan de slag als onderhoudselektricien, onderhoudsmechanicien, onderhoudstechnicus in de industrie? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres want we bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen, op maat van jouw voorkennis en ervaring. Beschik je over een stevige basiskennis? In dat geval kan je rechtstreeks doorstromen naar een finaliteitsopleiding onderhoudsmechanica, of -elektriciteit.

Mis je de basiskennis maar ben je gemotiveerd en heb je wel technisch inzicht dan kan je starten met een voorbereidend traject waarin je de nodige basiscompetenties verwerft.

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Schrijf je dan hier in voor de opleiding elektromechanisch monteur.

Heb je interesse om een opleiding elektromechanica te volgen zodat je nadien aan de slag kan als onderhoudstechnicus? 

Bij Acta in Brasschaat start in september de META opleiding. Deze opleiding duurt 1 jaar en combineert leren en werken. Heb je al een basiskennis en interesse om aan de slag te gaan bij een van de deelnemende bedrijven? Schrijf je dan hier in.

Bij CVO Vitant - campus de Masten in Kapellen start in september de opleiding elektromechanica. Deze opleiding duurt 1 schooljaar en kan je combineren met deeltijds werken. Bovendien is ze toegankelijk voor kandidaten zonder basiskennis maar met een grote motivatie. Schrijf je hier in.

Bij VDAB start 1 keer per jaar de opleiding onderhoudstechnicus elektromechanica in samenwerking met FTMA (sectorfonds van de technologische industrie). Deze voltijdse opleiding duurt ongeveer 8 maanden. De opleiding gaat door bij VDAB Herentals (midden 2021) of VDAB Antwerpen (najaar 2021) en Anttec Berchem. Interesse? Schrijf je hier alvast in en we houden je zeker op de hoogte. Als deze opleiding niet beschikbaar is op de website van VDAB (wegens net gestart) dan schrijf je best in voor de opleiding elektromechanisch monteur (zie boven). Van hieruit kan er alvast een inschatting gemaakt worden welk traject haalbaar is.

Je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over de infosessie. Deze zal omwille van het coronavirus (Covid-19) digitaal georganiseerd worden. Wie na de infosessie interesse heeft om deel te nemen zal uitgenodigd worden voor een test en motivatiegesprek. Voorlopig zal dit ook digitaal georganiseerd worden. hier vind je een document om je voor te bereiden op de test). Tijdens het motivatiegesprek stippelen we samen een traject uit.

Gelieve er rekening mee te houden dat eens je ingeschreven bent  voor een infosessie je verplicht bent om aanwezig te zijn. Annuleren kan enkel mits een geldige reden (cfr regelgeving VDAB).

alt=
alt=