Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
Kom naar onze volgende infovergadering

Wil jij graag aan de slag als onderhoudselektricien, onderhoudsmechanicien, onderhoudstechnicus, piping tekenaar of industireel tekenaar? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres want we bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen, op maat van jouw voorkennis en ervaring. Beschik je over een stevige basiskennis? In dat geval kan je rechtstreeks doorstromen naar een finaliteitsopleiding onderhoudsmechanica of -elektriciteit. 

Mis je de basiskennis maar ben je gemotiveerd en heb je wel technisch inzicht dan kan je starten met een voorbereidend traject waarin je de nodige basiscompetenties verwerft.

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?
Schrijf je dan hier in voor de opleiding elektromechanisch monteur.

Je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een infosessie. Tijdens deze infosessie kom je alles te weten over de vooropleidingen en finaliteitsopleidingen. Tijdens de infosessie peilen we ook even naar je basiskennis rekenen en praktisch inzicht (hier vind je een document om je hiervoor voor te bereiden). Tijdens een individueel gesprek stippelen we samen een traject uit.

! Opgelet ---  Wegens het Coronavirus (Covid-19) annuleren VDAB en Talentenfabriek alle events tot en met 19 april. Groepsactiviteiten zoals opleidingen, workshops, jobbeurzen en infosessies gaan niet door. We houden jullie op de hoogte wanneer we onze activiteiten terug opstarten. We blijven telefonisch en via mail bereikbaar. https://www.vdab.be/coronacrisis   ----

 

Gelieve er rekening mee te houden dat eens je ingeschreven bent  voor een infosessie je verplicht bent om aanwezig te zijn. Annuleren kan enkel mits een geldige reden (cfr regelgeving VDAB).