Interesse in een job als procesoperator?
alt=

Interesse in een job als procesoperator?
Schrijf je in voor de digitale infosessie

De chemiesector is actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit komt onder andere door de vergrijzing maar ook door een aantal grote buitenlandse investeringen in de chemiesector. Hierdoor zijn de chemische bedrijven actief op zoek naar nieuw talent om hun teams te versterken.

Talentenfabriek levert inspanningen om mee op zoek te gaan naar talent. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een gratis opleiding te volgen. 

Talentenfabriek organiseert een screeningstraject voor personen die graag aan het werk willen gaan als procesoperator in de chemie. Dit traject, CHEMIEBAD,  is er om je onder te dompelen in alles wat bij de job van procesoperator komt kijken. Dit gaat van basisbegrippen fysica en chemie tot een bedrijfsbezoek.

Dit chemiebad duurt 2 weken. Daarna maken we de balans op. Is het iets voor jou? Is het wat je verwacht had? En zien wij in jou een toekomstige procesoperator?  Ook wordt er bekeken of je voldoende voorkennis en motivatie hebt om de opleiding procesoperator positief te kunnen doorlopen. Wie slaagt voor het chemiebad, kan starten met de opleiding PROCESOPERATOR van VDAB. 

Eens binnenkijken in deze opleiding? Dat kan hier

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? 
Schrijf je dan hier in voor de opleiding.

Na ontvangst van uw inschrijving via bovenstaande link krijg je per mail een link voor een digitale infosessie. ( je ontvangt deze na maximaal 1 week, hou je mailbox goed in de gaten, ook de SPAM-folder!). Tijdens deze  digitale infosessie krijg je meer informatie over de job van procesoperator, de vooropleiding chemiebad en de finaliteitsopleiding procesoperator.

Zie je het traject helemaal zitten? Dan kan je jezelf inschrijven voor het digitale testmoment via een link in de mail die je van ons kreeg.

Er zijn ook nog andere plekken waar je een opleiding tot procesoperator kan volgen.  Een overzicht vind je hier.