Talent in de haven - virtuele jobdate

Talent in de haven - virtuele jobdate
Informatie voor werkzoekenden, cursisten en young potentials

Uitzonderlijke tijden creëren uitzonderlijke kansen. Daarom organiseren Talentenfabriek & Talentenstroom ‘Talent in de Haven’. Dit is een virtuele jobdate voor werkzoekenden, cursisten en young potentials met logistiek en technisch talent in en rond de Haven van Antwerpen.

Neem deel via deze link!
 

Wanneer?

Op 18 en 23 juni van 13u tot 16u zijn er twee online contactmomenten. Op deze twee momenten kan je live in contact treden met bedrijven en infostanden. Tijdens deze momenten kan je chatten of videobellen zonder afspraak met de bedrijven en organisaties die deelnemen.

Je kan daarnaast Talent in de Haven ook online vrijblijvend bezoeken tussen 15 en 25 juni. Je kan er de vacatures raadplegen en je CV alvast uploaden. Je kan ook een bericht achterlaten.

 

Een virtuele jobdate?

  • Maak via een online platform kennis met 30 bedrijven uit de logistieke en technische sector, werkzaam in en rond de Antwerpse haven. Je kan ook rechtstreeks contact maken met VDAB, Talentenfabriek en Talentenstroom. Dit kan via chat of videocall. 
  • Deelnemende bedrijven: Agfa-Gevaert, TMS Industrial Services, Smulders, Veolia, Bilfinger, Infrabel, MOB NV, Stork, Bayer, Agidens, Total, AmSpec Belgium, ...
  • Bedrijven zijn op zoek naar: lassers, mekaniekers, pijpfitters, flensmonteurs, operatoren, bankwerkers, industrieel elektriciens, monteurs, storingstechniekers, ...
  •  Per bedrijf krijg je een overzicht van alle beschikbare vacatures
  • Je kan je eigen CV uploaden. Zo maak je makkelijk contact.

 

Interesse?

 

Meer info?

info@talentenfabriek.be