Aan de slag als onderhoudstechnicus!

Aan de slag als onderhoudstechnicus!
infosessies

Wil jij graag aan de slag als onderhoudstechnicus?

Bedrijven vinden geen onderhoudstechnici. Onderhoudstechnicus staat nog altijd op de eerste plaats in de knelpuntberoepenlijst van VDAB. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen.

We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen, op maat van je voorkennis en ervaring. Beschik je over een stevige basiskennis? In dat geval kan je rechtstreeks doorstromen naar een finaliteitsopleiding onderhoudsmechanica of -elektriciteit.

Mis je de basiskennis maar ben je gemotiveerd en heb je wel technisch inzicht dan kan je starten met een voorbereidend traject waarin je de nodige basiscompetenties verwerft.

Tijdens onze infosessie krijg je meer infomatie over zowel de vooropleidingen als de finaliteitsopleidingen. Naast de infosessie peilen we ook even naar je basiskennis rekenen (via deze link kan je je hier op voorbereiden). Tijdens een individueel gesprek stippelen we samen een traject uit.

Wil je meer weten over deze opleidingen en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? 
Schrijf je dan in voor een infosessie!

 

Gelieve er rekening mee te houden dat eens je ingeschreven bent  voor een infosessie je verplicht bent om aanwezig te zijn. Annuleren kan enkel mits een geldige reden (cfr regelgeving VDAB).