Sectorbad industrie   >> UITGESTELD ivm Coronavirus<<

Sectorbad industrie >> UITGESTELD ivm Coronavirus<<
24/03/2020

We nodigen toeleiders uit om kennis te maken met de Campus Industrie en zijn medewerkers. We hopen hen met dit event te ondersteunen bij een vlotte en gerichte toeleiding naar industriële (voor)opleidingen en vacatures en hen meer inzicht te geven in welke werkzoekenden er al dan niet bij ons en onze partners terecht kunnen. We zetten ook de samenwerking tussen de VDAB Competentiecentra, de Servicepunten van VDAB en Talentenfabriek in de kijker.  

De aanwezigen krijgen een interactieve rondleiding in de ateliers, ze maken kennis met de industriële technieken en machines die we gebruiken in onze opleidingen en ze leren meer over de knelpuntberoepen in onze sector en de competenties die ze vereisen. Er zijn ook korte workshops rond de projectwerking van Talentenfabriek, onze samenwerking met bedrijven en de vacaturewerking.  

Kortom: de ideale gelegenheid om eens uitgebreid kennis te maken met de Campus Industrie met de collega's waar u naar doorverwijst indien uw klant een carrière ambieert in één van de meest boeiende en bloeiende sectoren van allemaal! 

 

KORT SAMENGEVAT:

- Wanneer: 24 maart van 8:30u tot 13:30u (met netwerklunch)

- Waar: Campus Industrie ( Ingang Provinciestraat 211-217)

- Waarom: Om u beter te informeren en kennis te maken met onze sector, opleidinge, projecten én zijn consulenten. 

 

---  Wegens het Coronavirus (Covid-19) annuleren VDAB en Talentenfabriek alle events tot en met 3 april. Groepsactiviteiten zoals opleidingen, workshops, jobbeurzen en infosessies gaan niet door. We houden jullie op de hoogte wanneer we onze activiteiten terug opstarten. We blijven telefonisch en via mail bereikbaar. https://www.vdab.be/coronacrisis   ----
 

Noot: Dit sectorbad is gericht op toeleiders van buiten VDAB. Later op het jaar nodigen we ook onze collega's van VDAB opnieuw uit!