Summer Challenge 2019

Summer Challenge 2019
Gratis uitdagende 4-daagse voor bachelors chemie en elektromechanica

 

Procesoperators, laboranten en technici zijn de spil van de bedrijven BASF, Bayer, Borealis, Covestro, Ineos Styrolution en Ineos Oxide.  Hun kennis, expertise en creativiteit zorgen voor een innovatieve en veilige  productieplant, dag en nacht. En dat kan jij aan den lijve ondervinden!

Wat?
In kleine teams ga je 4 dagen lang de uitdaging aan om een zo perfect mogelijke productieplant te bouwen. Je wordt bijgestaan door experten uit de bedrijven en zoekt naar creatieve oplossingen die je in praktijk uittest. Studenten EM en Chemie steken de koppen bij elkaar en werken verschillende opdrachten uit. De verschillende teams kunnen in de simulatieomgeving bij ACTA gaan kijken of hun oplossing wel écht werkt.

Wanneer?

Van maandag 9 september t.e.m. donderdag 12 september. Summercamp-gewijs bieden wij een plek om te slapen aan, maaltijden, transport naar de verschillende locaties en nevenactiviteiten. Overdag staan experten van de bedrijven je bij om de oprachten tot een goed einde te brengen en 's avonds voorzien we een tof programma. En dit volledig gratis!

 

Voor wie?
Heb je het eerste jaar professionele bachelor chemie of elektromechanica (bijna) achter de rug? Wil je weten wat een technieker, laborant of procesoperator in de procesindustrie juist doet? Laat deze kans niet schieten en schrijf je in voor Summer Challenge 2019!

Schrijf je in voor 20 augustus .  We laten zo snel mogelijk weten of je er bij bent! Slechts 40 studenten kunnen deelnemen