Voet aan wal: Jobfestival
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=

Voet aan wal: Jobfestival
12/09/2019 op het Zaha Hadidplein (Havenhuis)

Jobfestival voor technische en logistieke profielen

De tweede editie van het jobfestival 'Voet aan Wal' gaat door op 12 september 2019. Wij van Talentenfabriek zetten ons opnieuw  samen met Talentenstroom in om er weer een succes van te maken. Ook uw bedrijf kan mee profiteren want we verwachten veel werkzoekers.

 

VOET AAN WAL

Voet aan Wal is een jobfestival gericht op jobs in de haven. Het is een organisatie van Part of Antwerp, in samenwerking met Port of Antwerp en verschillende andere havenbedrijven. Dit jaar vindt Voet aan Wal plaats op donderdag 12 september vanaf 13u op het Zaha Hadidplein (Havenhuis).

 

JOBFESTIVAL

Zeg niet zomaar 'jobbeurs' tegen een jobfestival: Part of Antwerp brengt werkzoekers naar het prachtige Havenhuis met workshops, foodtrucks, een interactieve havensimulatie in Lego, een fietstocht, presentaties op het water enzovoort. We sluiten de dag af met een leuke afterwork drink, met dj's en zelfs een stille disco. Het volledige programma kan je binnenkort hier bekijken!

 

DOE MEE

Uw bedrijf mag niet ontbreken op Voet aan Wal. Het is hét moment om in contact te komen met honderden potentiële werknemers in een uniek kader. Met het basispakker (€975 excl.btw) kan u rekenen op:

  • Mooie beursstand (met werktafel, 4 comfortabele stoelen, groendecoratie, ...)
  • Twee spending card, met een totaalbedrag van €50 consumptiewaarde
  • Vrije toegang tot de HR Backstage met relaxatieruimte voor de standhouders
  • Activiteiten in de Grow Zone, onze workshop area (portretstudio, oefengesprekken, cv screening, Linkedin workshop, je smartphone inzetten als sollicitatietool, jobs ontdekken in VR, ...)
  • Meesurfen op overkoepelende wervings- en communicatiecampagne
  • Vrije toegang tot afterwork party
  • Visibiliteit op grote schermen
  • Cyclant fietstocht
  • Wifi

We hebben plaats voor maximaal 40 bedrijven (20 via Talentenstroom, 20 via Talentenfabriek), dus zorg ervoor dat u snel inschrijft!

SCHRIJF IN

 

Later kan u ook nog kiezen uit een menukaart aan opties, met o.a. spending cards, groepsformules voor SCHAFT, huren van elektrische sloepen voor een haventocht of het huren van de boot Festina Lente voor een receptie of presentatie in groep. Meer info hierover via het eventbureau Zanzibar (dit wordt niet door Talentenfabriek georganiseerd).

Hebt u vragen? Contacteer ons snel (katrien.didden@talentenfabriek.be, 03 202 14 37)

 

Tot binnekort,

Team Talentenfabriek