Voet aan wal: Jobfestival
alt=

Voet aan wal: Jobfestival
12/09/2019 op het Zaha Hadidplein (Havenhuis)

Jobfestival voor technische en logistieke profielen

De derde editie van het jobfestival 'Voet aan Wal' gaat door op 12 september 2019. Wij van Talentenfabriek zetten ons opnieuw  samen met Talentenstroom in om er weer een succes van te maken. 

 

VOET AAN WAL

Voet aan Wal is een jobfestival gericht op jobs in de haven. Het is een organisatie van Part of Antwerp, in samenwerking met Port of Antwerp en verschillende andere bedrijven in de haven. Dit jaar vindt Voet aan Wal plaats op donderdag 12 september vanaf 13u op het Zaha Hadidplein (Havenhuis).

 

JOBFESTIVAL

Zeg niet zomaar 'jobbeurs' tegen een jobfestival: Part of Antwerp brengt werkzoekenden naar het prachtige Havenhuis met workshops, foodtrucks, presentaties op het water enzovoort. We sluiten de dag af met een leuke afterwork drink, met dj's en zelfs een stille disco. Het volledige programma kan je hier bekijken!

Bedrijven in de haven op zoek naar personeel stellen zich voor. Je kan er terecht voor vacatures in uiteenlopende domeinen: techniek, onderhoud, engineering, logistiek, administratie, transport, … Op zoek naar werk? Kom zeker langs en maak kennis met afwisselende en boeiende jobs in de haven.

The Grow Zone: versterk je sollicitatievaardigheden

  • Volg een workshop ‘Inleiding tot LinkedIn’
  • Leer je smartphone gebruiken als sollicitatietool
  • Laat je CV screenen door “Zo werkt het
  • Krijg een professionele pasfoto via onze fotograaf
  • Ontvang specifiek advies als 50-plusser om een nieuwe professionele uitdaging te vinden
  • Krijg meer info over logistieke en technische opleidingen voor werkzoekenden
  • Are you waterproof? Maak kennis met jobs op het water

Aanwezige bedrijven tijdens jobbeurs

Deze bedrijven op zoek naar personeel kan je al zeker ontmoeten tijdens het jobfestival:

Zuidnatie, Yusen Logistics, Vopak Chemical, VLOOT dab, Stork, SGS Belgium NV, Samoco, PSA Antwerp NV, Port of Antwerp, Nedschroef Machinery, MSC Belgium, Monument Chemical BVBA, Manuchar, Maersk Line Belgium NV, Infrabel, INEOS, Hapag-Lloyd AG, Euroports Belgium NV, Manuport Logistics NV, Engie Electrabel, Elite Paloume Forwarders, Ecu Worldwide (Belgium) NV, DP World Antwerp Holding, CMA CGM BELGIUM, Bureau Veritas, Bonache, Bolloré Logistics, BASF Antwerpen NV, Ashland Specialties Belgium, Antwerp Euroterminal, AmSpec Belgium BVBA, Agidens, Mammoet.

Inschrijven is niet nodig, inkom is gratis

Locatie: Het Havenhuis, Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen (Kattendijkdok - Eilandje)

Datum: donderdag 12/09/2019, van 13u tot 17u

Organisatie - Voet Aan Wal is een jobfestival, gericht op jobs in de haven. Het is een organisatie van Part of Antwerp / Zanzibar, in samenwerking met de Port of Antwerp, en ondersteund door Talentenstroom, Talentenfabriek en Alfaport VOKA

Tot binnekort,

Team Talentenfabriek