Talentenfabriek is het job-en opleidingspunt industrie

Talentenfabriek zet gerichte acties op om meer en goed opgeleide instroom te krijgen in knelpuntberoepen in de industrie.  We informeren jongeren, werkzoekenden, leerkrachten en ouders over de professionele mogelijkheden die technisch-wetenschappelijke opleidingen en beroepen bieden en we proberen hen warm te maken voor een technische opleiding of job. Talentenfabriek ondersteunt bedrijven bij het vinden van kandidaten voor hun knelpuntvacatures en organiseert voor hen vraaggerichte opleidingen. Talentenfabriek zorgt ervoor dat gemotiveerde kandidaten in de opleidingen stappen.

 


Waarom als bedrijf deelnemen aan één van onze jobevents?
Talentenfabriek helpt bedrijven in hun zoektocht naar technische profielen

Tijdens Voet aan Wal, het jobfestival dat kadert binnen Part of Antwerp, gingen we op zoek naar de voornaamste redenen voor bedrijven om deel te nemen aan dergelijke jobevents. Het resultaat vind je op ons YouTube kanaal.

Antwerp Jobbeurs
12 februari 2020

Op woensdag 12 februari organiseert RAFC en Port of Antwerp de eerste Antwerp Jobbeurs in het Bosuilstadion, Oude Bosuilbaan 54, 2100 Antwerpen. Op deze unieke locaties kunnen werkzoekenden en studenten kennismaken met uw bedrijf.

Duurzaamheidsrapport essenscia
Voor Belgische chemie en life sciences

Op 22 oktober 2019 lanceerde essenscia het zesde duurzaamheidsrapport voor de Belgische chemie en life sciences. De komende decennia staan deze sectoren voor vier cruciale uitdagingen die toegelicht worden in dit rapport.


Wil je graag polyvalent operator in de farma worden?
Info op 10 en 12 maart te Turnhout.

In de farma maken mensen het verschil. De nood aan talent bij o.a. Pfizer en Janssen Pharma is daarom hoog. Talentenfabriek draagt zijn steentje bij door op zoek te gaan naar talent voor deze bedrijven.

Interesse in een job als technieker?
Kom naar onze volgende infosessie

Tientallen Antwerpse bedrijven vinden geen geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen. We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen. 

Interesse in een job als Procesoperator?
Kom naar onze volgende infosessie

De chemiesector is actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Talentenfabriek levert inspanningen om mee op zoek te gaan naar talent. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een gratis opleiding te volgen. 


Sport Vlaanderen organiseert Wetenschap- en vechtsportenkamp (8-12 jaar)
11 - 14 augustus - nog enkele plaatsen vrij

Na het grote succes van het sport- en techniekkamp volgt nu het wetenschap- en vechtsportenkamp.

Haai!TECH Antwerpen-Noord
30/11/2019

Goed nieuws! 30 november 2019 landt Haai!TECH weer in Brasschaat. Leerkrachten en leerlingen van secundaire scholen van Brasschaat en omstreken bezorgen jongeren weer een onvergetelijke techniekochtend en namiddag.

Eerste sport- en techniekkamp van start!

Maandag 12 augustus is bij Sport Vlaanderen in Brasschaat het eerste sport- en techniekkamp van start gegaan. In de voormiddag voetballen 20 kinderen onder begeleiding van Mohamed. In de namiddag gaan de  8- tot 12-jarigen aan de slag ...

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenfabriek

Profiel